borstvoedingsadvies en begeleiding
Lactatiekundigepraktijk


Astrid Dicke, IBCLC             Tel: 06-10 34 78 06

 


    Home            Consult          Producten        Verhuur            Voorlichting              Contact
        
       

Consulten en tarieven

Ik bied diverse soorten consulten aan, inspringend op elke behoefte. Dat kan via mail of telefoon, bij jou thuis of op de praktijk. Ik neem voldoende tijd, observeer een voeding en geef deskundig advies.

Na afloop van het consult bij jou thuis/op de praktijk krijg je van mij een verslag met daarin nog even een samenvatting van het consult en met uitgebreid advies. Indien gewenst stuur ik het verslag ook naar een andere zorgverlener van jou toe zoals, bijv. de verloskundige. Na een consult krijg je een verslag van het gesprek via de mail toegestuurd en volgt eventueel nog telefonische nazorg.

        

         Consult aan huis  

 -   eerste consult    95,-

 -   vervolgconsult    75,-

                            

  • nadat we een afspraak hebben gemaakt, kom ik bij jullie thuis. We nemen zolang als het nodig is de tijd, maar doorgaans hebben we zo`n anderhalf tot twee uur nodig. In deze tijd doen we een korte intake en observeer ik een voeding (indien nodig). Je krijgt van mij gelijk tips en adviezen zodat we samen een goed beleid kunnen bepalen!

      

Telefonisch consult    25,-

  • Indien mogelijk kunnen we ook een telefonisch consult afspreken. Vooral geschikt voor kortere vragen. Max. 30 minuten.

        

             E-mail consult             20,-

                     

  • Wanneer je divers inhoudelijke informatie over verschillende onderwerpen wilt hebben, dan kun je deze ook bij mij per e-mail opvragen. Dit geldt ook voor een medicijn consult. Max. 2 antwoorden per consult.

 

NB: wanneer een consult binnen 24 uur voor afspraak wordt afgezegd, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Steeds meer zorgverzekeringen vergoeden (een deel van de) kosten.  Klik hier voor een overzicht van actuele vergoedingen.

 

Werkgebied

Ik ben beschikbaar voor een groot gebied in Noord-Nederland. Ik heb namelijk een praktijk dat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe overlapt in de regio Westerkwartier en Noordenveld in de driehoek van Drachten, Groningen en Assen. Overigens bereken ik geen reiskosten binnen een straal van 35 km enkele reis rondom Leek. Daarbuiten reken ik 0,25 cent per kilometer.  

Mijn praktijk gemakkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Zuidhorn, Grijpskerk, Grootegast, Aduard, Marum, Zevenhuizen, Haulerwijk, Norg, Veenhuizen, Assen, Smilde, Rolde, Tynaarlo, Vries, Haren, Eelde, Paterwolde, Peize en Roden. Kijk bij contact voor (route)informatie.

 

Algemene voorwaarden

Verzending producten en retourneren
Producten worden uitsluitend verzonden na vooruitbetaling. Indien vooraf betaald en de bestelling voor 15.00 uur op werkdagen binnen is, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Indien u van de aankoop van (een) artikel(en) wilt afzien, dient u dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van het (de) bestelde artikel(en) aan ons te retourneren. U dient hiervoor eerst telefonisch contact met mij op te nemen.

Retour:
Bij retourzendingen dient u altijd de originele rekening mee terug te sturen. De verzendkosten voor het opsturen en het retour sturen van het product komen voor rekening van de besteller. Mocht u de artikelen willen ruilen voor een ander product dan zijn de verzendkosten voor het versturen van het andere product tevens voor de besteller.

Indien de producten ongefrankeerd retour worden gestuurd, zullen deze kosten worden ingehouden op het aankoopbedrag van het retour gestuurde product. Goederen worden alleen retour genomen in originele staat, originele verpakking en in onbeschadigde toestand. Ook de verpakking dient in onberispelijke staat te verkeren. Het aankoopbedrag zal, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, na retour-ontvangst van het artikel binnen 30 dagen op uw rekening retour gestort worden.

Niet retour:
Disposable en speciaal voor u bestelde of gemaakte goederen neem ik niet retour. Producten die op de huid gedragen worden, drinkflesjes en andere kolfonderdelen die in aanraking komen met moedermelk kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden.

Betaling
Een consult dient contant te worden voldaan, tenzij anders overeengekomen. Indien een consult per factuur betaald mag worden, dan verwacht ik dat deze binnen 8 dagen na factuurdatum wordt voldaan. Wordt deze niet betaald, dan stuur ik een herinnering verhoogd met 7,50 administratiekosten. Wanneer deze niet binnen 14 dagen betaald is, volgt een incassoprocedure.

Bij kolf-huur langer dan 30 dagen wordt tussentijds gefactureerd.